• +0317 421 711
  • geo@nieuwland.nl

Uw kaart in een handomdraai

Uw kaart in een handomdraai

Online kaarten

Het gebruik van interactieve kaarten op het internet neemt steeds meer toe. Een zoekopdracht bij Google levert al snel een kaartje op waar je in kan klikken, zoeken en navigeren.

Wij krijgen al jaren de vraag van (semi-)overheden en vanuit het bedrijfsleven of wij voor hun ook een interactieve kaart kunnen maken die geschikt is voor hun website. Tegenwoordig moet die kaart ook op tablet en smartphone getoond kunnen worden.

Om dit snel & gemakkelijk en tegen een betaalbare prijs te realiseren hebben wij WebGIS Publisher ontwikkeld.

Map Management System

WebGIS Publisher is een webbased applicatie (software programma) waarin deze interactieve kaarten gemaakt kunnen worden, uiteenlopend van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd. De kaarten zijn geschikt voor gebruik in webbrowsers op PC, notebook, tablet en smartphone.

WebGIS Publisher wordt momenteel zeer breed toegepast in de volgende sectoren: waterschappen, gemeenten, milieudiensten, bouw & infra, cultuur, openbare orde en veiligheid en de nutssector.

Gebruiksgericht publiceren

Publiceer uw kaarten in een handomdraai online. WebGIS Publisher is handige software waarmee u kaarten toesnijdt op de behoeften van een specifieke groep gebruikers.

Dat kan variëren van bijvoorbeeld de burger die snel gerichte informatie wil in een bepaald gebied tot een medewerker die veelvuldig geo-informatie zoekt, combineert en gebruikt (WebGIS).

Altijd en overal toegang

Kaarten zijn via WebGIS Publisher op alle platforms te raadplegen. Of het nu intranet of internet is, op een PC of een tablet; de applicatie zorgt dat uw kaarten moeiteloos en op maat gesneden op het scherm worden getoond. Ook als dat een mobiele telefoon is.

WebGIS Publisher ondersteunt bovendien een veelheid aan praktische taken zoals inspraakprocedures, burgermeldingen, veldverkenningen en inspectie.

Flexibel

WebGIS Publisher maakt het opzetten van nieuwe kaartlagen en thema-kaarten zeer eenvoudig. De software ontsluit moeiteloos gegevens uit zeer verschillende bronnen, zoals in- en externe databases, webservices en natuurlijk PDOK. Bovendien kunt u vanuit WebGIS Publisher een geo-portaal in eigen huisstijl inrichten en beheren.

Bel voor een vrijblijvende demonstratie: 0317 421711

Vraag naar Emil Roes of Sjaak Dieleman