• +0317 421 711
  • geo@nieuwland.nl

Geomobiel

Geomobiel

Apps+Maps: het ideale hulpmiddel voor onderweg

Een GeoApp is een praktisch digitaal hulpmiddel voor uw werkzaamheden op locatie.
Data inwinnen, bijhouden en monitoren met een app op smartphone of tablet heeft veel voordelen:

Het verhoogt de betrouwbaarheid, versnelt het proces, vermindert administratieve handelingen, verbetert de onderlinge communicatie en verlaagt de kosten. Het levert een essentiële bijdrage aan het efficiënt omgaan met en gebruik van (geo-) data.

mobielMet een GeoApp op pad?

Voor overheid en bedrijfsleven is geo-informatie belangrijk voor het doelmatig inrichten van specifieke werkprocessen. Mobiel GIS, Location Based Services en smartphone/tablet Apps met een kaart vormen een belangrijke schakel in deze processen.

Onze Apps zijn voorzien van een belangrijke kaartcomponent, vandaar de naam GeoApp. Voordeel van onze GeoApps: de kaart is ook zonder internetverbinding te gebruiken.

 

In korte tijd realiseren van een toegepaste App

Nieuwland heeft een technische architectuur ontwikkeld waaruit eenvoudig een GeoApp op maat kan worden gemaakt. Op deze architectuur kan offline op een kaart gewerkt worden.

logo-appsmaps_gb-01Het opvragen en invoeren van gegevens is zeer eenvoudig. In een scherm zijn de te bewerken formuliervelden overzichtelijk gerangschikt. Scroll-lijstjes maken het de medewerker gemakkelijk om gegevens in te voeren.

Meer lezen over het samenstellen van een eigen App? Bekijk de site over Apps+Maps.