Hoe WebGIS in te zetten

WebGIS: Interactieve kaarten publiceren op internet

Bedrijven, organisaties en overheden investeren al jaren in hun geodata.

Maar de informatie op ’n kaart via internet aan een breed publiek presenteren, is vaak nog een grote stap.

WebGIS Publisher maakt publiceren van geografische data eenvoudig.
En welke bron u ook wilt gebruiken (ArcGIS, Oracle, IRIS, PostGIS, e.a.);  WebGIS Publisher kan het aan. [/twocol_one]

Internet of intranet, interactieve themakaart of geo-portaal

Bezoekers zoeken hun informatie op onderwerp. In eenvoudige stappen zet u een themakaart op uw website. Op de betreffende informatiepagina in de website van uw organisatie (CMS) verschijnt zo een bijbehorend kaartje.
Hier kan ook op adres en postcode een locatie worden opgezocht. De beheerder kan hierbij zelf een kaartondergrond kiezen ( Google Maps / Bing Maps / Yahoo / eigen kaartondergronden / luchtfoto’s ). [/twocol_one_last]

 

webgisWebGIS Publisher kan meer.

Intern publiceert u met WebGIS in themakaarten de benodigde informatie waar uw medewerkers om vragen. Eenvoudig te beheren en cartografisch correct.

Met WebGIS Publisher kunt u snel, goedkoop en kwalitatief uw Geoportaal opzetten. Voor publicatie maar ook voor uitwisseling met derden. Met de bijgeleverde WMS/WMF-server kunt u de gegevens ook aanbieden als kaart in een externe website of als kaartlaag voor gebruik in kaarten van andere nieuwland geo(overkoepelende) organisaties.

Met deze mogelijkheden bent u op de toekomst voorbereid: als instelling zal u in de toekomst steeds vaker worden gevraagd uw ruimtelijke gegevens ter beschikking te stellen voor openbare doeleinden.

Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een demonstratie: Sjaak Dieleman of Emil Roes

Demonstratie datum: in overleg.

Vraag om een demo